Men det virker litt halvferdig hele greia… Det er vanskelig å fikse på temaer å gjøre bloggen personlig, vennesystemet fungerer ikke enda, å alikevel har de holdt på siden 07.. Men det viktigeste er at det ikke er stappa med rosabloggere, og at jeg får frem mine meninger på en forside hvor folk kan legge merke til bloggen min. Derfor velger jeg heller en slik fellesløsning enn et eget domene og webhotell. MEN – jeg er i ferd med å registrere domenet “satanisk.no” som vil være domenet til bloggen min (hvis ikke saksbehandleren hos NORID er en evangelistisk superkristen dassvorte da)..

Får håpe alt ordner seg, skal levere egenerklæring å fikse ting så raskt som mulig, men foreløpig må jeg fokusere på å få bloggen til å se ut slik som jeg vil. Det var enkelt her – men ikke på iPublish. Men optimistisk er jeg! Den foreløpige adressen til min nye blogg er nurv.ipublish.no – inntil satanisk.no blir registrert og aktivt!

Har forøvrig regget meg på listen og portalen til Sjalle – å takker nok en gang for et supert tiltak! Samtidig vil jeg benytte sjansen til å vise følgende til VG sin redaksjon fordi de legger ned VGB:
horse_ass

Vurderte en hårete mannerumpe – men det ville ført til sperring av bloggen takket være sær moderering her. Takk til VG for en god bloggtjeneste som endte opp like hårete som hesten over.

Takk for meg. :)

//NURV

Tips oss hvis dette innlegget er upassende