Dagbladet skriver på sine nettsider at vår nåværende hyklerske og islamiseringsvennlige Utenriksminister vurderes som helseminister. Dette er en mann som har hatt direkte og personlig politisk kontakt med terrorledere i Hamas gjentatte ganger, og som i tillegg har LØYET om dette til Stortinget og det norske folk.
(Innlegget fortsetter under bildet)

<br /> <h6>Ekstremistvennlige Gahr Støre i politisk samarbeid med lederen for for terrororganisasjonen Hamas, Khaled Mishaal? Foto: Aftenposten. (no copyright infringement intended)</h6> <p>

Ekstremistvennlige Gahr Støre i politisk samarbeid med lederen for for terrororganisasjonen Hamas. Foto: Dagbladet.

Grunnen til at det nå er diskusjoner om endring i Helsedepartementet er jo selvfølgelig fordi Arbeiderpartiet sliter for tiden. De har lav tillitt blandt befolkningen – ikke uten grunn heller. Den rød-grønne regjeringen har “driti seg ut” litt vel mange ganger de siste åra, og Ap må jo ta mye av ansvaret. Og spesielt når det gjelder helsevesenet, har  den rød-grønne politikken sviktet helt. MEN, det passer seg ikke å la Gahr Støre fortsette i regjering i det hele tatt, å jeg er ikke særlig interessert i å ha en helseminister som har løyet for Stortinget, å som “bæsjer på leggen” foran media under intervjuer om skandalen med Hamas (som vi allerede har hørt alt for mye om, så jeg lar det bli med dette -men jeg vil påpeke at Norge ikke burde føre samtaler med Hamas og andre terrororganisasjoner – vi må bekjempe dem!). Han er ikke en politiker vi kan stole på, og ansvaret for noe så livsviktig som helsevesenet bør ikke gis til en utroverdig politiker!

Vi får han i alle fall ut av utenrikspolitikken, men da ofrer vi det norske helsevesen i stedet, og en  løgnaktig og utroverdig mann jeg er overasket over at det ikke har blitt fremmet mistillitsforslag mot allerede, skal nå altså kanskje ta over styringen av det allerede elendige helsevesenet vi har her i Norge. Kanskje Gahr Støre kan inngå samarbeid med leger som ikke utfører jobben sin ansvarlig i stedet for Hamas? Noe snusk må han jo drive med, virker det som.

Konklusjonen fra min side er klar: kast Jonas Gahr Støre ut av Stortinget – og regjeringen burde få et KRAV fra det norske folk om et verdig og bedre helsevesen i Norge, som ikke blir styrt av inkompetente økonomer. Regjeringsskifte er den eneste løsningen!

Tips oss hvis dette innlegget er upassende