VG Blogg skal i følge en talsmann jeg har hatt kontakt med ” ikke til å lenger være en teknisk bloggleverandør men vil styrke fokuset vi har på blogging og bloggere generelt. ”

Hva dette betyr er ikke godt å si, men det som er virkelig synd er at vi må legge så mye innsats i å tilpasse våre nye blogger hos andre tjenester. Jeg for eksempel, setter stor pris på standardthemet til VGB, som er lett å tilpasse. Nå må jeg lage ny header, jeg må gjøre alle mine venner og andre interesserte oppmerksom på den nye adressen etc. etc.

Jeg syns VGB er en svært god tjeneste – og den eneste som har vært såpass seriøs at jeg har fått motivasjon til å blogge mye og ofte.

Jeg håper virkelig at VG sin redaksjon innser ønsket så mange av oss bloggere har om å beholde VGB i dagens form, og at de i detminste, om de absolutt ikke vil fortsette driften gir oss litt KLAR informasjon! For svaret jeg fikk var nøyaktig det samme som det sjalle (sjalle.vgb.no) fikk da han stilte spørsmålet om nedleggelse av tjenesten. Og svaret høres ut som det kommer fra en politiker som har gjort en tabbe: de skriver noen linjer,å håper vi er dumme nok til å glemme hele saken. Alt de ga av konkrete råd var å flytte bloggen min.

Ja ja VG…. Det er vel verdens gang…

Tips oss hvis dette innlegget er upassende