I de siste dager har det vært mye snakk i media om denne gjengen med etiopere som har okkupert Oslo Domkirke i en hel uke, sultestreikende, for å presse regjeringen til å la dem bli i Norge på tross av at de er ulovlige innvandrere som skal sendes ut av landet. Det har vært ren og skjære utpressing av den Norske regjeringen!

Ulovlige innvandrere SKAL sendes ut av landet, med makt om nødvendig. Et helt politioppbud arresterte Maria Amelie, fordi hun var papirløs ,og hun ble tvangsutsendt fra Norge til Russland med politieskorte. Maria var en fremgangsrik person, som var godt integrert i det norske samfunnet, men hun ble arrestert å satt på lukket mottak, på tross av at hun ikke hadde gjort noe mer kriminelt enn å oppholde seg i norge uten tillatelse.

Etioperne derimot fikk opphold i STATSKIRKEN som drives av staten i en hel uke, å klarte å presse gjennom muligheten for en samtale med UDI, utenriksministeren og UNE. Maria Amelie fikk en rettsak å ble sendt rett ut. Ærlig talt. Når en gjeng etiopere okkuperer en kirke, å truer regjeringen med sultestreik får muligheten til en ny høring, hvorfor fikk ikke Maria det samme?

Disse etioperne skaper problemer for det norske samfunn – og skal det være likhet for alle, burde også etioperne blitt arrestert og tvangsutsendt slik som med Amelie-saken. Men nei. Her gjorde hverken politiet eller regjeringen grep. De var villige til å sette i gang å utføre en massiv politiaksjon for å arrestere lille Maria, men de over 60 etioperne fikk bli i kirka å klarte i tillegg å presse staten til å føre en dialog med dem, som aldri burde funnet sted.

De skal sendes ut av landet under tvang om nødvendig, akuratt som med Maria Amelie. Og Stoltenberg snakker om at reglene er like for alle? For en hykler han er.

Tips oss hvis dette innlegget er upassende