I Satanismen er det mange helligdager, men den i helligste dagen er din egen fødselsdag. I Satanismen regnes  din egen fødsel for å være den største helligdag. Fødselsdagen er jo faktisk den dag du ble født, og for en satanist, som nyter alle livets gleder og muligheter, feires fødselsdagen med brask og bram!

After all, så er dagen du ble født inn i denne verden det største som kan skje for en Satanist. Vi feirer vår bursdag med brask og bram, fordi den symboliserer vår eksistens.

Satanisten føler “Hvorfor ikke virkelig være ærlig, og hvis du skal skape en gud i ditt bilde, hvorfor ikke skape den guden som deg selv?”

sadifjsdoifjsodijfosidjfoij

Ethvert menneske er en gud hvis han velger å erkjenne seg som en. Derfor feirer Satanisten sin egen bursdag som årets viktigeste helligdag. Vi er våre egne herrer, våre egne guder. Vi er mer glade for at vi selv ble født, enn for at at en person vi aldri engang har møtt blir født. Og hva kan være mer hellig og verdt å feire enn dagen DU ble født inn i denne beste av alle verdner?

På tross av at mange av oss var uønsket av foreldrene, er vi glade for å være her, selv om ingen andre er det! Gi deg selv en klapp på skulderen, å shoppe å handle det du ønsker deg, uten skyldsfølelse, behandle deg selv som den guden du er,  og generelt feire din bursdag med så mye brask og bram som du fortjener!

I neste blogg vil jeg skrive om andre sataniske helligdager, som Valborgsmessen og Alle Helgensnatt. Følg med!

Tips oss hvis dette innlegget er upassende